Græsslåning for erhverv, bolig- og grundejerforeninger

Har din virksomhed, bolig- eller grundejerforening brug for græsslåning i Haderslev, Vojens eller Vejen, tilbyder Sommersted Vest Entreprenør deres assistance året rundt. Vi har speciale i alle former for haveservice og har mange års erfaring i branchen. Har du ikke nogen til at slå græs for dig, gør vi det med glæde.

Har du større grønne arealer, hvor du ønsker professionel græsslåning, kommer vi gerne så ofte, du ønsker det. Om det er en gang om ugen, måneden eller om året er helt op til dig. Vi er til for at løfte byrden for dig, så du ikke skal tænke på langhårede græsplæner, der ser herrens ud.

Grundig og omhyggelig græsslåning tilbydes

Typisk udarbejder vi faste aftaler på årsbasis, hvor vi varetager al græsslåning samt anden haveservice og havearbejde.

Er du interesseret i en pris på græsslåning, afhænger det naturligvis af størrelsen på plænen i forhold til hvor lang tid, der skal bruges på det. 

Vi har selvfølgelig selv alt i udstyr og er meget fokuseret på at levere grundig og omhyggelig græsslåning. Du skal vælge os, hvis du værdsætter kvalitet, høj kundeservice og pålidelighed.

Kontakt os for nærmere aftale

Ønsker du hjælp til græsslåning, gør vi det gerne for dig. Du kan kontakte os for priser samt aftale på telefon 74 50 47 29 eller sende en e-mail på sommerstedvest@bbsyd.dk. Vi udfører vores entreprenørarbejde omkring Christiansfeld og resten af Sønderjylland. Vi serfrem til at høre fra dig.

​Firmainformartion

​Sommersted Vest Entreprenør v/Henrik Kloster

Sønderløkke 5
6560 Sommersted
CVR: 19808874

​Telefon: 74 50 47 29 mobil: 40 28 49 01

E-mail: sommerstedvest@bbsyd.dk

Kontaktinformation​

Sommersted Vest Entreprenør v/Henrik Kloster
Sønderløkke 5
6560 Sommersted
Tlf.: 74504729
CVR: 19808874
sommerstedvest@bbsyd.dk