Nedgravning af kabler og gravearbejde udføres

Hos Sommersted Vest Entreprenør udfører vi nedgravning af kabler og gravearbejde i Haderslev, Vojens og Vejen for private, erhverv og det offentlige. ​Alt i gravearbejde tilbydes med 2 og 7 tons gravemaskine - opgravning til dræn, vand, -el og fiberkabler samt gadebelysning.

Har du brug for professionel hjælp til nedgravning af vand - både markvand og drikkevand fra vandværker – er vi parate til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring og har derfor stor indsigt i, hvordan det udføres korrekt. Vi tilbyder også nedgravning af jordvarmeslanger og rørunderføring.

Gravearbejde udføres korrekt og præcist

Når det kommer til gravearbejde og nedgravning af kabler, er det vigtigt for det endelige slutresultat, at det udføres helt korrekt og præcist. Kablerne skal ligge optimalt, hvorfor det forudsætter stort kendskab og viden om, hvordan man udfører dette. Lad os derfor udfører det hele for dig, så du kan bruge din tid mere fornuftigt.

Ønsker du priser på gravearbejde, kommer vi gerne og ser på opgaven og kan give dig et uforpligtende tilbud. Vi er grundige og effektive og sørger for, at alt bliver udført til perfektion. Kontakt os, hvis du har et forestående projekt, hvor du skal bruge en kompetent entreprenør.

Få et tilbud på nedgravning af kabler og gravearbejde

Ring, eller send os en e-mail om hvad du vil have lavet, så skal vi nok komme med en konkret pris på gravearbejde. 

Du kan kontakte os på telefon 74 50 47 29 eller sende en e-mail på sommerstedvest@bbsyd.dk. Vi udfører vores entreprenørarbejde omkring Christiansfeld og resten af Sønderjylland. Vi serfrem til at høre fra dig.

​Firmainformartion

​Sommersted Vest Entreprenør v/Henrik Kloster

Sønderløkke 5
6560 Sommersted
CVR: 19808874

​Telefon: 74 50 47 29 mobil: 40 28 49 01

E-mail: sommerstedvest@bbsyd.dk

Kontaktinformation​

Sommersted Vest Entreprenør v/Henrik Kloster
Sønderløkke 5
6560 Sommersted
Tlf.: 74504729
CVR: 19808874
sommerstedvest@bbsyd.dk